Born Global #001 – Bagom Byfounders – DK’s seneste skud på venture-stammen

Velkommen til denne første episode af Born Global – afløseren til De 6 Hatte på Radio24syv med Anders Kanberg som vært. Jeg tillader mig fortsat at kalde dette nye format for ”det mest vækstskabende program i Danmark”.

For snart et par måneders siden lancerede en stribe af landets sejeste iværksætter beFounders – en ny slags venture startende med 750 millioner kroner til danske og nordiske startups. I denne første episode fortæller CEO og co-founder Tommy Andersen (som blandt andet er manden bag Libratone) åbent og ærligt om tankerne bag byFounders. Hvilke iværksættere kan få penge? Hvordan skal denne VC adskille sig positivt fra de andre i markedet? Hvad betyder det for seed-investeringer i Danmark, at så mange af landets førende business angels er gået med i byFounders? Og meget andet.

Se en lille film fra interviewet på Born Globals Youtube-kanal, som jeg naturligvis også håber, du har lyst til at abonnere på ?.

Hav det fremragrende!

Yours truly

Anders Kanberg

Leave a Reply